Advertisement

Παναθηναικοσ Ολυμπιακοσ / : Ο παναθηναϊκός θέλει να κλείσει με θετικό αποτέλεσμα αυτήν την αποτυχημένη σεζόν, ζευγαρώνοντας τις εφετινές νίκες του επί του ολυμπιακού.

Παναθηναικοσ Ολυμπιακοσ / : Ο παναθηναϊκός θέλει να κλείσει με θετικό αποτέλεσμα αυτήν την αποτυχημένη σεζόν, ζευγαρώνοντας τις εφετινές νίκες του επί του ολυμπιακού.. Ο πασ προέρχεται από την ισοπαλία. Ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ολυμπιακό στη λεωφόρο, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της superleague. «τρέχει» το θέμα προπονητή στον παναθηναϊκό. «ερυθρόλευκο» σόου στο οακα με αποχώρηση των πειραιωτών στο ημίχρονο του ημιτελικού όπου δεν απίθανα πράγματα από τον ολυμπιακό στο οακα, ο οποίος δεν βγήκε ποτέ στο παρκέ για το δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού κυπέλλου με τον παναθηναϊκό οπαπ! Ντέρμπι χορταστικό, με 4 γκολ, καλό θέαμα και ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκειά του.

See tweets about #παναθηναϊκοσ on twitter. Όλες οι ειδήσεις για παναθηναϊκοσ ολυμπιακοσ. Ο πασ γιάννινα υποδέχεται τον ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική. O αγώνας του παναθηναϊκού με τον ολυμπιακό για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της σούπερ λίγκας 1 ξεκινά στις 19.30 της κυριακής (16/5). Ο παναθηναϊκός δικαιώθηκε στην ένσταση, που έκανε για τον πρώτο τελικό της α1 γυναικών.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 09-12-2012 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 09-12-2012 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ from 3.bp.blogspot.com
Ανέτοιμοι αγωνιστικά, αλλά απόλυτα διαβασμένοι εμφανίστηκαν τόσο ο ολυμπιακός όσο και ο παναθηναϊκός. Όλα είναι έτοιμα για το τελευταίο «ντέρμπι αιωνίων» ανάμεσα σε παναθηναϊκό και ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της λεωφόρου για την 10η αγωνιστική των playoff της super league με τους δύο προπονητές να ανακοινώνουν τις ενδεκάδες. Δεκτή έγινε η ένσταση του παναθηναϊκού, η οποία έγινε μετά το τέλος του πρώτου τελικού της α1 γυναικών. «ερυθρόλευκο» σόου στο οακα με αποχώρηση των πειραιωτών στο ημίχρονο του ημιτελικού όπου δεν απίθανα πράγματα από τον ολυμπιακό στο οακα, ο οποίος δεν βγήκε ποτέ στο παρκέ για το δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού κυπέλλου με τον παναθηναϊκό οπαπ! Δίκαιη ισοπαλία με «νικητή» τον παναθηναϊκό! «τρέχει» το θέμα προπονητή στον παναθηναϊκό. Ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ολυμπιακό στη λεωφόρο, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της superleague. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta.

Απο τα παιγνιδια αυτα καποιου η απουσια ειναι αισθητη.ηταν για χρονια ο δικοσ μασ ανθρωποσ , ο ανθρωποσ που εδινε παλμο με κρυο και με ζεστη.

Όλες οι ειδήσεις για παναθηναϊκοσ ολυμπιακοσ. Η επιστροφή του γιάννη αλαφούζου από το εξωτερικό θα δρομολογήσει τις εξελίξεις για προπονητή, ενώ επίκειται και το ραντεβού με τον πιέρ ντρεοσί. Ο παναθηναϊκός ήταν ο θριαμβευτής στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν, μία νίκη που του επιτρέπει να διατηρήσει τα κεκτημένα στο κύπελλο! See tweets about #παναθηναϊκοσ on twitter. Η φιέστα της λεωφόρου ήταν καλύτερη από του φαλήρου. «ερυθρόλευκο» σόου στο οακα με αποχώρηση των πειραιωτών στο ημίχρονο του ημιτελικού όπου δεν απίθανα πράγματα από τον ολυμπιακό στο οακα, ο οποίος δεν βγήκε ποτέ στο παρκέ για το δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού κυπέλλου με τον παναθηναϊκό οπαπ! Ο παναθηναϊκός θέλει να κλείσει με θετικό αποτέλεσμα αυτήν την αποτυχημένη σεζόν, ζευγαρώνοντας τις εφετινές νίκες του επί του ολυμπιακού. Όλα είναι έτοιμα για το τελευταίο «ντέρμπι αιωνίων» ανάμεσα σε παναθηναϊκό και ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της λεωφόρου για την 10η αγωνιστική των playoff της super league με τους δύο προπονητές να ανακοινώνουν τις ενδεκάδες. Δίκαιη ισοπαλία με «νικητή» τον παναθηναϊκό! Ανέτοιμοι αγωνιστικά, αλλά απόλυτα διαβασμένοι εμφανίστηκαν τόσο ο ολυμπιακός όσο και ο παναθηναϊκός. Το παιχνίδι είναι αδιάφορο ο παναθηναϊκός έχει μια νίκη στα 10 τελευταία, αυτή του περασμένου φεβρουαρίου. Η κεδ δικαίωσε τους «πράσινους», καθώς έκρινε ότι το καλάθι μετράει. «τρέχει» το θέμα προπονητή στον παναθηναϊκό.

Έτσι… δικαιολογεί ο κορομηλάς το σκανδαλο! Την προετοιμασία τους για τον αγώνα της κυριακής με αντίπαλο τον ολυμπιακό συνέχισαν το πρωί της παρασκευής οι «πράσινοι». Απο τα παιγνιδια αυτα καποιου η απουσια ειναι αισθητη.ηταν για χρονια ο δικοσ μασ ανθρωποσ , ο ανθρωποσ που εδινε παλμο με κρυο και με ζεστη. O αγώνας του παναθηναϊκού με τον ολυμπιακό για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της σούπερ λίγκας 1 ξεκινά στις 19.30 της κυριακής (16/5). Η κεδ δικαίωσε τους «πράσινους», καθώς έκρινε ότι το καλάθι μετράει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - NewsIT
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - NewsIT from www.newsit.gr
Ντέρμπι χορταστικό, με 4 γκολ, καλό θέαμα και ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Ο πασ προέρχεται από την ισοπαλία. Ο παναθηναϊκός θέλει να κλείσει με θετικό αποτέλεσμα αυτήν την αποτυχημένη σεζόν, ζευγαρώνοντας τις εφετινές νίκες του επί του ολυμπιακού. Έτσι… δικαιολογεί ο κορομηλάς το σκανδαλο! Ανέτοιμοι αγωνιστικά, αλλά απόλυτα διαβασμένοι εμφανίστηκαν τόσο ο ολυμπιακός όσο και ο παναθηναϊκός. «ο παναθηναϊκός θα παλέψει με νύχια και με δόντια για την νίκη με την αεκ». Απο τα παιγνιδια αυτα καποιου η απουσια ειναι αισθητη.ηταν για χρονια ο δικοσ μασ ανθρωποσ , ο ανθρωποσ που εδινε παλμο με κρυο και με ζεστη. O αγώνας του παναθηναϊκού με τον ολυμπιακό για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της σούπερ λίγκας 1 ξεκινά στις 19.30 της κυριακής (16/5).

Ντέρμπι χορταστικό, με 4 γκολ, καλό θέαμα και ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκειά του.

Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές και το ρόστερ. Δίκαιη ισοπαλία με «νικητή» τον παναθηναϊκό! Πετρέλης στο οπαπ game time: Ντερμπυ αιωνιων παμε σαν αλλοτε . Ο πασ προέρχεται από την ισοπαλία. Την προετοιμασία τους για τον αγώνα της κυριακής με αντίπαλο τον ολυμπιακό συνέχισαν το πρωί της παρασκευής οι «πράσινοι». Η φιέστα της λεωφόρου ήταν καλύτερη από του φαλήρου. Όλες οι ειδήσεις για παναθηναϊκοσ ολυμπιακοσ. Ο ολυμπιακός έχει κερδίσει πέντε από τα οκτώ τελευταία, αφού δεν. Ο πασ γιάννινα υποδέχεται τον ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική. Η επιστροφή του γιάννη αλαφούζου από το εξωτερικό θα δρομολογήσει τις εξελίξεις για προπονητή, ενώ επίκειται και το ραντεβού με τον πιέρ ντρεοσί. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta. «ο παναθηναϊκός θα παλέψει με νύχια και με δόντια για την νίκη με την αεκ».

Η κρίσιμη φάση που διαμαρτύρεται ο ολυμπιακός. Ντερμπυ αιωνιων παμε σαν αλλοτε . Την προετοιμασία τους για τον αγώνα της κυριακής με αντίπαλο τον ολυμπιακό συνέχισαν το πρωί της παρασκευής οι «πράσινοι». Κόντρα στις χθεσινοβραδινές πληροφορίες, πριν από λίγο βγήκε μία νέα. Απο τα παιγνιδια αυτα καποιου η απουσια ειναι αισθητη.ηταν για χρονια ο δικοσ μασ ανθρωποσ , ο ανθρωποσ που εδινε παλμο με κρυο και με ζεστη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0 (1980) - YouTube
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0 (1980) - YouTube from i.ytimg.com
Ο πασ προέρχεται από την ισοπαλία. Ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ολυμπιακό στη λεωφόρο, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της superleague. Όλα είναι έτοιμα για το τελευταίο «ντέρμπι αιωνίων» ανάμεσα σε παναθηναϊκό και ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της λεωφόρου για την 10η αγωνιστική των playoff της super league με τους δύο προπονητές να ανακοινώνουν τις ενδεκάδες. Ντερμπυ αιωνιων παμε σαν αλλοτε . Ντέρμπι χορταστικό, με 4 γκολ, καλό θέαμα και ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Το παιχνίδι είναι αδιάφορο ο παναθηναϊκός έχει μια νίκη στα 10 τελευταία, αυτή του περασμένου φεβρουαρίου. Ο ολυμπιακός έχει κερδίσει πέντε από τα οκτώ τελευταία, αφού δεν. See tweets about #παναθηναϊκοσ on twitter.

Απο τα παιγνιδια αυτα καποιου η απουσια ειναι αισθητη.ηταν για χρονια ο δικοσ μασ ανθρωποσ , ο ανθρωποσ που εδινε παλμο με κρυο και με ζεστη.

Ο ολυμπιακός βρήκε τον παναθηναϊκό στη χειρότερη φάση του και δεν έδειξε οίκτο. Έτσι… δικαιολογεί ο κορομηλάς το σκανδαλο! Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta. Καλλιεργεί 16 αθλήματα, στα περισσότερα από τα οποία έχει πρωταγωνιστικό. Πετρέλης στο οπαπ game time: Ντέρμπι χορταστικό, με 4 γκολ, καλό θέαμα και ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Ο παναθηναϊκός θέλει να κλείσει με θετικό αποτέλεσμα αυτήν την αποτυχημένη σεζόν, ζευγαρώνοντας τις εφετινές νίκες του επί του ολυμπιακού. Όλες οι ειδήσεις για παναθηναϊκοσ ολυμπιακοσ. Δεκτή έγινε η ένσταση του παναθηναϊκού, η οποία έγινε μετά το τέλος του πρώτου τελικού της α1 γυναικών. Ντερμπυ αιωνιων παμε σαν αλλοτε . Δίκαιη ισοπαλία με «νικητή» τον παναθηναϊκό! Η κεδ δικαίωσε τους «πράσινους», καθώς έκρινε ότι το καλάθι μετράει. Ο ολυμπιακός είναι αθλητικός σύλλογος του πειραιά, από τους δημοφιλέστερους της χώρας.

Post a Comment

0 Comments